Stan: "Punctele Timisoarei sunt recuperabile, noi am patit-o mai rau!"

Autor: Sport.ro
Joi 11 Septembrie 2008, 16:43
Stan: "Punctele Timisoarei sunt recuperabile, noi am patit-o mai rau!"

Presedintele Otelului Galati, Marius Stan considera ca depunctarea Timisoarei nu este la fel de grava ca refuzul FRF de a lasa pe Otelul sa joace in Cupa Uefa Intertoto.

"Timisoara a fost depunctata cu 6 puncte, recuperabile, in timp ce noua ni s-a luat dreptul de a juca intr-o cupa europeana. Eu sunt de partea lor, e anormal ca fotbalul sa se joace mai mult pe la comisii. E anormal ca un individ sa faca atat rau unui oras."

"Ceea ce s-a intâmplat mai departe e o greseala a celor din federatie si cineva trebuie sa plateasca pentru ca prejudiciul e foarte mare. Si noi vom continua disputa cu federatia. Speram ca macar cei care au gresit in cazul nostru sa-si ceara scuze, plus ca e vorba si de un prejudiciu financiar greu de cuantificat", a spus Stan.

Marius Stan a afirmat ca se indoieste de faptul ca presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, va fi inlocuit din functie in urma scandalului de la Timisoara. "Vreau sa fie o atentionare pentru cei care cred ca odata alesi sunt stapânii nostri. Sa inteleaga ca ei trebuie sa lucreze in slujba celor care i-au ales. Ma indoiesc ca in urma scandalului de la Timisoara presedintele Mircea Sandu va fi schimbat. Dar, intr-o tara civilizata, daca se va demonstra ca greselile au fost voite, onoarea te indeamna sa-ti dai demisia", a mentionat directorul general al Otelului Galati.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 308 cazuri noi
BRAT