Stan: "A decide o participanta in cupele europene la birou si nu pe teren e un precedent foarte periculos"

Autor: Sport.ro
Luni 19 Mai 2008, 20:31
"ZI NEAGRA IN ISTORIA FOTBALULUI ROMANESC"

Mediafax// Directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat, luni, ca decizia CAF, care a mentinut hotararea Comisiei de Apel prin care gruparea galateana pierde partida cu FC Vaslui la masa verde, reprezinta una dintre cele mai negre pagini din istoria fotbalului romanesc.
"Astazi s-a scris una dintre cele mai negre pagini din istoria fotbalului romanesc. A decide o participanta in cupele europene la birou si nu pe teren e un precedent foarte periculos", a spus Stan.
Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a FRF a respins, luni, ca nefondat recursul inaintat de gruparea Otelul Galati in cazul meciului pierdut la "masa verde" in fata formaţiei FC Vaslui.

Astfel, se mentine hotararea Comisiei de Apel a FRF din data de 6 mai, conform careia echipa Otelul a fost sanctionata cu pierderea cu 0-3 a meciului cu FC Vaslui, contand pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.
Partida pe teren s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Decizia CAF este definitiva, irevocabila si executorie. Acesta este cel de-al doilea rezultat decis la masa verde in acest campionat, dupa partida Rapid - Steaua.

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce medicii nu i-au operat o hernie, de teamă că ar fi avut Covid-19
BRAT