Liga 1

Sportul a UMILIT-O pe Dinamo cu un pusti de 15 ani! E urmasul lui Dobrin si Raducioiu si a fost alungat de Steaua! Afla povestea lui

Sportul promoveaza talente pe banda rulanta in Liga I. Echipa lui Isaila a batut-o pe Dinamo cu 3-1 si a ajuns la treia victorie consecutiva din retur in conditiile in care are una din cele mai tinere loturi de jucatori din Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Martie 2012, 12:09
Data actualizarii: Luni 19 Martie 2012, 12:16

"E un debut placut pentru mine. Nu am avut emotii, fiindca nu sunt un tip emotiv. Dinamo nu m-a impresionat cu nimic. Puteam sa batem si mai clar", a declarat pustiul Popa, aflat la doar 15 ani si doua luni.

Doar Nicolae Dobrin (14 ani si 10 luni) si Florin Raducioiu (15 ani si o luna) au debutat mai devreme decat Razvan Popa de la Sportul.

Pustiul trimis de Isaila pe teren in Stefan cel Mare e nascut in Ramnicu Valcea, a ajuns la Steaua, insa nu s-a acomodat la Academia din Ghencea, proiect inchis in cele din urma de Gigi Becali. A plecat la Sportul si a facut cateva luni naveta de la Valcea la Bucuresti pentru a se antrena. "A stat o jumatate de an pe bara, dezamagit fiind de ceea ce traise la Steaua. Nu s-a acomodat deloc acolo. Tatal lui a insistat sa fie primit la Sportul Studentesc. Acolo a fost vazut de antrenorul Virgil Andronache, care i-a redat increderea. Cateva luni, a facut naveta Valcea-Bucuresti. Acum sta in Capitala impreuna cu mama lui. Parintii sunt ingineri", a spus un angajat al clubului Sportul in Evenimentul Zilei.

Foto: Evz


Modifică setările cookies