Dinamo Liviu Ciobotariu Michel Platini Superliga

El e VINOVATUL pentru infrangerea cu Sportul! Ciobotariu a schimbat tot pentru un jucator si a pierdut! Cine isi ia ADIO de la Dinamo

Liviu Ciobotariu a schimbat tot sistemul de joc pentru un jucator iar Dinamo a fost umilita de pustii Sportului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Martie 2012, 09:19
Data actualizarii: Luni 19 Martie 2012, 09:26

Dinamo a fost invinsa de Sportul cu 3-1 in Stefan cel Mare iar CFR a profitat si a trecut pe primul loc in clasament cu doua puncte in plus. Ciobotariu a riscat totul in partida cu Sportul pe brazilianul Pele, adus de la TSKA Sofia in aceasta iarna.
"Am fost nevoiti sa schimbam sistemul in functie de Platini, adica sa jucam 4-3-3. N-am mai evoluat in vechea formula, la care o sa revenim din etapa viitoare, fiindca, altfel, riscam sa pierdem contactul cu primele pozitii. Platini nu o sa mai prinda echipa. Nu ne panicam. Impotante sunt meciurile directe cu FC Vaslui, Rapid si Cfr Cluj. Cu ardelenii avem meci acasa, deci tot noi avem prima sansa la titltu", a declarat un dinamovist pentru Evenimentul Zilei.


Dinamovistii spera totusi la victoruie in meciul cu Sportul. Tica Danilescu se ocupa zilele acestea cu contestatia jucatorului Ionut Serban, aflat intr-un scandal cu fostul club, Chimia Brazi, si Tomsani.

Modifică setările cookies