Sorescu, pus pe taraba de Dinamo: "Trebuie sa plece din Romania, asta e clar!" MM s-a declarat fanul liderului de la Dinamo

Sorescu, pus pe taraba de Dinamo: "Trebuie sa plece din Romania, asta e clar!" MM s-a declarat fanul liderului de la Dinamo

Deian Sorescu a fost cel mai important jucator al lui Dinamo in acest sezon. Finalul campionatului ii poate aduce un transfer.

"Doar in strainatat", anunta oficialii clubului. Mario Nicolae, managerul general al echipei, e de acord cu plecarea lui Sorescu.

"Deian are calitate sa mearga in strainatate, sa urmeze o cariera mult mai sus. Trebuie sa plece din campionatul romanesc, asta e clar", a spus Nicolae la Telekom Sport.

In weekend, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a facut declaratii despre situatia lui Sorescu: "Nu cred ca poate fi adus, e semnat cu Dinamo si de acolo aduci jucatori ceva mai greu. In Liga a 2-a il vedeam jucand doar atacant, nu am stiut niciodata ca el poate juca si fundas lateral", a spus MM.

Sorescu, 23 de ani, a jucat 41 de meciuri la Dinamo in acest sezon. Fotbalistul a marcat de 8 ori si a dat 10 pase decisive la reusitele colegilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies