SOC la Galati! Campioana poate avea soarta Unirii Urziceni! Motivul pentru care Otelul s-ar putea DESFIINTA:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Decembrie 2011, 08:23

	SOC la Galati! Campioana poate avea soarta Unirii Urziceni! Motivul pentru care Otelul s-ar putea DESFIINTA:

Anul 2011 a insemnat apogeul Otelului Galati, insa 2012 ar putea consemna colapsul campioanei.

In 2011, Otelul a castigat titlul si Supercupa Romaniei, a mers in grupele Ligii Campionilor si, pentru prima in istorie, Moldova a fost campioana fotbalului romanesc. In schimb, in 2012 Marius Stan avertizeaza ca echipa s-ar putea desfiinta.

"Suntem intr-o situatie in care trebuie sa ne gestionam singuri, sa ne luam in maini viitorul. Putem fi mult mai tari ca pana acum, dar, in acelasi timp, daca nu vom reusi privatizarea clubului, s-ar putea ca Otelul sa aiba soarta Unirii Urziceni.

Am imbatranit cu cativa ani. A fost un an extenuant. Cu atat mai mult cu cat am fost nevoit sa ies in fata pentru a-mi apara echipa, jucatorii. Am iesit insa fara a folosi limbajul celor care ne-au atacat si am venit cu argumente solide. S-a dovedit ulterior ca tot ceea ce am spus la vremea respectiva a fost corect. Uitati-va cum, usor, usor ies la iveala toate lucrurile urate facute de altii. Eu n-am aparut prin stenograme, prin ziare, n-am fost acuzat, asa cum s-a intamplat in cazul altora, de falimentarea clubului sau de alte magarii. Nu le dau numele, ca le fac reclama", spune Marius Stan in Evenimentul Zilei.

Marius Stan are un mare regret dupa 2011. "Faptul ca nu am luat nici macar un punct in Liga Campionilor. Nu ne-a umilit nimeni, desi am intalnit adversari de mare valoare, pe care nu ii poate contesta cineva. in toate meciurile am lasat impresia ca puteam lua puncte. Fara norocul care ne-a suras de atatea ori in campionat n-am putut mai mult. Echipa a lasat insa o impresie frumoasa, a fost excelent pregatita fizic", spune seful de la Otelul.

Stan recunoaste ca n-a putut intari echipa pentru Liga din doua motive: "Am dat dovada de prea mult sentimentalism, incercand sa mergem in Liga cu cei care au reusit performanta de a ajunge acolo. La fel de adevarat e ca n-am avut nici bani. Problemele specifice noua, romanilor, ne-au impiedicat sa cumparam jucatori, sa dam salariile la timp. UEFA ne-a trimis ulterior bani. Asteptam in continuare alte transe si tin sa-i asigur pe toti ca acesti bani vor ramane in fotbal".
 

Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT