Situatie INCREDIBILA pentru jucatorul abia transferat de FCSB: a fost DAT AFARA azi: "Am decis rezilierea!"

Situatie INCREDIBILA pentru jucatorul abia transferat de FCSB: a fost DAT AFARA azi: "Am decis rezilierea!"

Tensiunile de dupa meciul de ieri au facut victime!

Astra a anuntat printr-un comunicat ca i-a reziliat contractul lui Claudiu Belu, jucator care va deveni al FCSB-ului din vara.

Fosta campioana din Giurgiu sustine ca a platit peste un milion de euro in ultima luna din datoriile pe care le avea catre jucatori, lucru la care Belu n-a facut nicio referire in declaratiile de dupa meci. Mai mult, fundasul a spus ca are dificultati sa-si intretina familia din cauza problemelor financiare ale clubului:

"Am luat banii pe decembrie. Peste 15 zile iar se fac trei luni, protestam din nou daca e nevoie. E greu sa-ti intretii familia daca primesti salariul o data la trei luni".

"In contradictie cu aceasta intelegere, jucatorul Claudiu Belu a avut un punct de vedere diferit de cel al colegilor si, tinand cont de situatia sa contractuala, clubul si jucatorul au decis rezilierea amiabila a angajamentului care expira la finele actualului sezon", anunta Astra in comunicatul oficial.

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro X

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVVIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații grave lansate de ministrul Sănătății cu privire la CNAS. Va sesiza DNA
BRAT