OFICIAL Trei vedete, OUT de la Rapid! Anunțul clubului

Rapid claudiu belu hervin ongenda Kevin Luckassen Fotbal intern Adrian Mutu și Kevin Luckassen
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Iunie 2023, 16:08
Data actualizarii: Miercuri 14 Iunie 2023, 16:30

Decizii importante la formația lui Șucu și Angelescu. 

Rapid a anunțat miercuri după-amiază că renunță la trei jucători importanți. 

Trei jucători importanți, OUT de la Rapid

Echipa lui Dan Șucu și Victor Angelescu a început în forță campania de transferuri pentru sezonul viitor - puteți CITI AICI - mai ales în contextul în care șefii clubului au comunicat subtil că-și doresc o clasare cât mai bună în clasament. 

  • Adrian Mutu și Kevin Luckassen

Dacă formația lui Adrian Mutu s-a întărit în anul Centenarului, evident încep să se producă și plecări de la formația din Giulești. 

"Kevin Luckassen, Hervin Ongenda și Claudiu Belu nu vor mai continua la Rapid în sezonul viitor. Mulțumim pentru momentele frumoase! Mult succes în continuare! #MerciBeaucop #BonChance", au scris pe Facebook cei de la Rapid. 

Șucu: „Doar așa putem fi cei mai buni!”

 

Dan Șucu a devenit zilele trecute acționar majoritar la Rapid și a anunțat că-și dorește ca echipa din Giulești să se bată chiar la titlu!

 

„Cu toții ne dorim ca Rapidul să aibă obiective mărețe, să se bată pentru titlul de campioană în fiecare sezon, să devină o forță a campionatului si să joace an de an în cupele europene. Pentru a se realiza acest lucru este nevoie de seriozitate și multă muncă din partea tuturor celor implicați în acest club și, implicit, de investiții din partea acționarilor.

Această marire de capital este dovada noastră de seriozitate și profesionalism, și așteptăm aceleași lucruri în toate departamentele clubului și la toți angajații. Doar așa putem fi cei mai buni!

Noua structură de împărțire a procentelor în club este mai aproape de realitate si de posibilitățile fiecărui acționar, în acest moment. Așa cum am stabilit la începutul colaborării, nevoile și obiectivele clubului trebuie să primeze în tot ceea ce facem. Forța Rapid!”, a susținut și Dan Șucu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!