Situație fără precedent! Dorin Rotariu i-a tras țeapă lui MM Stoica. „Rar mi s-a dat să pățesc”

MM Stoica Dorin Rotariu FCSB Mercato vara Steaua Bucuresti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 23:07
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 23:15
Mihai Stoica a dezvăluit un moment de-a dreptul de neînțeles cu Dorin Rotariu, în vederea mutării la FCSB.

FCSB caută dublură pe postul lui Andrei Cordea, iar Dorin Rotariu ar fi fost candidatul perfect, dorit chiar și de MM Stoica. Dar, managerul general al grupării bucureștene a relatat cum fotbalistul i-a întors spatele într-o manieră neașteptată.

„Cu Rotariu mi s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să pățesc, efectiv, am scris 'o să te sun' și n-a răspuns, două bife la WhatsApp, n-a răspuns, dar a intrat mesajul. 

Un prieten, coleg, l-a căutat și tot așa nu a răspuns, deci, e un capitol încheiat. Nu mai are sens să discutăm”, au fost cuvintele lui MM, la Orange Sport.

Rotariu, preferatul lui Gigi Becali

Dorin Rotariu este unul dintre preferații lui Gigi Becali încă de când timișoreanul evolua pentru Dinamo, formație de la care s-a transferat în urmă cu cinci ani în Belgia, la FC Brugge, pentru 2,2 milioane euro. 

Nepotul lui Iosif Rotariu aparține în prezent de Ludogorets, iar sezonul trecut a fost împrumutat în Grecia, la Atromitos. Jucător de picior stâng, Rotariu poate evolua și ca extremă dreapta, dar și ca atacant de careu, trăsături care-l fac interesant pentru FCSB. 

Dorin Rotariu mai are contract până în 2024 cu Ludogorets

Dorin Rotariu mai are contract cu Ludogorets până pe 30 iunie 2024, dar intenționează să ajungă la o echipă care-i va da șansă să joace. La Atromitos a evoluat în 12 partide în jumătate de sezon. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!