FCSB gaz metan Ioan Marginean Mihai Teja Mihai Teja antrenor FCSB Superliga Situatie EXPLOZIVA in Liga 1! Gaz Metan face scandal dupa ce Teja a fost prezentat la FCSB: "Mai are jumatate de an contract cu noi!" Ce se intampla cu jucatorii doriti de Becali

Situatie EXPLOZIVA in Liga 1! Gaz Metan face scandal dupa ce Teja a fost prezentat la FCSB: "Mai are jumatate de an contract cu noi!" Ce se intampla cu jucatorii doriti de Becali

Cei de la FCSB risca sa rateze principalele tinte din aceasta iarna.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Decembrie 2017, 20:53
Data actualizarii: Joi 27 Decembrie 2018, 20:58

FCSB l-a prezentat oficial pe Mihai Teja intr-o conferinta de presa. Spre deosebire de alte dati, contractul nu a fost semnat in fata presei. Asta pentru ca el nu a fost parafat, anunta Digi Sport. Cei de la Gaz Metan sustin ca nu au fost anuntati de Teja ca va pleca si nici nu au primit vreo oferta pentru jucatori, Ivanov si Iulian Cristea fiind jucatorii dorit de FCSB.

"Ce sa vorbiti cu mine? Nu vreau sa intru in nicio discutie, in niciun joc pe acest subiect. Pentru ca nu mi se pare normal ce se intampla. Mihai Teja mai are jumatate de an contract cu noi, plus inca unul si inca nu s-a discutat nimic legat de plecare. Am dovedit in 40 de ani de fotbal cine sunt si nu mi se pare normal ca noi sa fim tratati asa.

Nu vreau sa fiu actor intr-un astfel de film. Nu vreau sa fiu nici in Stan si Bran, nici in Charlie Chaplin. Noi ne chinuim aici cu cel mai mic buget din istorie si trebuie sa o scoatem la capat. Toti au fugit cand a fost vorba de greu.

Noi nu avem nicio oferta scrisa pentru niciun jucator. S-a incalcat totul, orice respect si deontologie profesionala. Noi ce sa-i facem domnului Becali? Nu-l putem reclama la Federatie pentru ca dansul nu este oficial al clubului, dar procedeaza corect? Cine poate spune ca este corect ceea ce a facut Teja? Ca m-a dat peste cap!

Credem ca meritam macar un telefon din timp, sa ne spuna ce are de gand. Nu? Asa cum spuneam, refuz sa analizez acest subiect, o voi face atunci cand va fi cazul" a spus Ioan Marginean pentru Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!