Liga 1

"Si cu BAC, si fara BAC, golurile se da la fel" :)) Reactia FCSB-ului dupa ce Morutan si-a amanat examenul maturitatii: "Ce, Mayweather l-a dat?"

Olimpiu Morutan a ales FCSB-ul. Nu s-a prezentat la probele scrise de la Bacalaureat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iulie 2018, 21:03
Data actualizarii: Joi 05 Iulie 2018, 21:12

Pustiul transferat de Becali de la Botosani a plecat cu echipa in cantonament. Si-a amanat examenele. Morutan, inscris pe listele Liceului cu Program Sportiv din Botosani, a trecut fara probleme de evaluarile orale la Romana si Engleza, dar nu s-a prezentat la niciuna dintre teze.

Performerul din Liga I este Tudor Baluta de la Viitorul. Mijlocasul nu doar ca a trecut toate probele, dar a fost si al doilea pe liceu! Media finala: 8,81. Baluta a luat 8,45 la Romana, 8,75 la Istorie si 9,25 la Logica.

Duckadam: "Ce, Mayweather a dat BAC-ul?"

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al FCSB-ului, a comentat si el pe seama absentei lui Morutan de la BAC.

"Ce bac? Nu se putea lipsi din cantonamentul echipei! Morutan isi castiga banii din fotbal. Ce, Mayweather a luat BAC-ul? BAC-ul poate sa-l dea si in toamna. Important era sa fie acum in cantonament", a spus Duckadam.

Pe de alta parte, Valeriu Iftime, patronul Botosaniului, a criticat decizia.

"Ma deranjeaza ca nu a mers la BAC, e o bila neagra pentru el. La un astfel de examen trebuie sa mergi, apoi vezi daca esti capabil sa il iei sau nu. Si eu am dat multe examene la viata mea si stiu ce inseamna. Cu trei saptamani inainte de BAC i-am spus sa-si ia un profesor si sa lase cantonamentul, ca el are timp sa demonstreze care ii este valoarea", a spus Iftime.

Modifică setările cookies