Ferrari a decis mutarea lui Ronaldo la Juventus! DETALII DIN CULISE: cum s-a implicat producatorul italian in cel mai important transfer al verii

Ferrari a decis mutarea lui Ronaldo la Juventus! DETALII DIN CULISE: cum s-a implicat producatorul italian in cel mai important transfer al verii

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus este cu siguranta mutarea verii in Europa.

Ronaldo, in varsta de 33 de ani, va pleca de la Real Madrid dupa 9 ani. Juventus va plati 100 de milioane de euro pentru transferul lui Ronaldo si ii ofera acestuia un contract pe 4 ani cu un salariu anual de 30 de milioane de euro.

Mutarea este una surprinzatoare in conditiile in care pana acum presa internationala specula pe seama unui transfer al portughezului la PSG sau Manchester United. Italienii anunta ca in spatele transferului la Juventus s-ar afla Ferrari. Producatorul italian doreste ca Ronaldo sa fie imaginea marcii si din acest motiv s-a implicat, din umbra, in transferul lui Cristiano.

Conform Tuttosport, Ferrari vrea ca Cristiano Ronaldo sa fie imaginea marcii si i-a propus un contract de publicitate generos pentru ca portughezul sa accepte transferul la Juventus. Ferrari este o marca detinuta de Fiat, afacerea fiind controlata de familia Agnelli, cea care conduce si Juventus.

Cristiano Ronaldo este un mare admirator al producatorului italian si are in garaj mai multe modele ale marcii de lux.

sursa foto: Instagram

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies