Sevilla și-a găsit antrenor la nici 24 de ore după ce l-a demis pe Julen Lopetegui. Cine a semnat cu echipa din La Liga

Sevilla Jorge Sampaoli Julen Lopetegui Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:55
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 17:52

Julen Lopetegui, care a mai antrenat-o și pe Real Madrid în perioada iulie 2018 - octombrie 2018, s-a despărțit de Sevilla după 170 de meciuri.

Sevilla l-a făcut repede uitat pe Julen Lopetegui și l-a numit pe banca tehnică pe Jorge Sampaoli, care a mai fost tehnicianul echipei din La Liga în perioada iulie 2016 - mai 2017.

Atunci, argentinianul a bifat 53 de apariții la Sevilla și a obținut o medie de 1.75 puncte pe meci, potrivit statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa de antrenor, Sampaoli a stat pe banca tehnică a lui CA Argentino, Juan Aurich, Sport Boys, Bolognesi, Sport Cristal, O'Higgins, CS Emelec, Club Universidad de Chile, Chile, Sevilla, Argentina, Santos și Marseille.

  • Cele mai multe apariții ca tehnician le-a bifat la Universidad de Chile, 119, unde a câștigat trei titluri și Copa Sudamericana

Sevilla, în această stagiune

După 17 etape, Sevilla se află pe un loc dezastruos în La Liga. Spaniolii se situează abia pe poziția a 17-a cu 5 puncte, la unul distanță de zona fierbinte ocupat de Almeria, Cadiz (4p) și Elche (1p).

În grupele Champions League, Sevilla nu pare că stă mai bine. Manchester City a învins-o categoric în prima etapă cu 4-0, cu Copenhaga a făcut egal, iar Dortmund a "spulberat-o" cu 4-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!