Ședință la Rapid după ratarea obiectivului

Rapid Superliga Victor Angelescu Superliga Dan Șucu și Victor Angelescu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 16:37
Data actualizarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 16:36

Rapid București a remizat cu CFR Cluj și a fost eliminată din Cupa României.

Cupa României era un obiectiv important pentru giuleșteni, care au coborât și de pe podium în Superliga: Rapid ocupă acum poziția a patra, la un punct în spatele Universității Craiova (locul trei) și CFR Cluj (locul doi). 

Ședință la Rapid după ratarea obiectivului

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a vorbit despre situația de la echipa din Giulești după ce a fost eliminată din Cupa României și a subliniat faptul că tot staff-ul a participat la o ședință care a durat două-trei ore.

  • Oficialul clubului a precizat că în ședință s-a discutat planul pentru perioada de mercato din iarnă 

"Am avut o ședință. A participat și Daniel Niculae și cei din club. Asta se întâmplă la o săptămână-două. Am discutat despre strategia de transferuri din iarnă și cum ne punem la punct pentru această perioadă.

Nu știu la ce vă referiți de criză. Suntem foarte dezamăgiți, era un obiectiv important pentru noi și din păcate am ieșit din grupe. Nu suntem deloc fericiți, suntem foarte nemulțumiți, dar n-aș spune că a fost o celulă de criză că am ratat un obiectiv.

Pot să vă spun că sunt jucători pe lista noastră din țară. Sigur ne dorim un atacant. Asta e clar. Și în rest aș evita să spun, că sunt jucători pe acele posturi. Nu e Luckassen", a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Ce urmează pentru Rapid

Pentru Rapid urmează meciul din a 19-a etapă a Superligii României de pe Giulești, împotriva celor de la FC Voluntari, sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 20:45.

Ultima confruntare dintre cele două echipe s-a petrecut la începutul lui august, moment în care ilfovenii au reușit să câștige pe "Anghel Iordănescu" cu 2-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!