Liga 1

Dinamo e gata sa se ridice de la pamant! Semnul clar ca urmeaza LOVITURA la care au visat milioane de fani! Vin spaniolii: cum se termina TELENOVELA in Stefan cel Mare

Dinamo e mai aproape ca niciodata sa aiba noi proprietari.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iunie 2020, 23:05
Data actualizarii: Marti 09 Iunie 2020, 23:15

Grupul reprezentat de fostul conducator al lui Getafe, Melero Marin, ar fi trimis suma solicitata de Negoita, 500 000 de euro, precum si garantiile de 9 milioane care le permit sa avanseze in negocieri, srie GSP. Mai mult, la LPF exista o cerere de cesionare a unei parti din drepturile TV pentru sezonul viitor catre fondul de investitii coordonat de Melero.

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a conformat la Digisport informatia ca Dinamo a cesionat o parte a banilor din drepturile TV pentru campionatul urmator catre firma spaniola.

"E clar ca au avansat discutiile. Vorbim doar de o cesiune de creanta, asta nu inseamna un transfer de proprietate, de bunuri. Doamne ajuta sa se incheie aceasta telenovela si clubul sa ajunga la stabilitatea pe care ne-o dorim. E clar ca exista nevoie de stabilitate acolo. A fost cesionata o parte a drepturilor TV pentru sezonul viitor acestei firme din strainatate", a spus Stefan.

La Dinamo se spera ca pana la sfarsitul saptamanii sa existe o certidine in privinta tratativelor dintre Negoita si grupul spaniol. Pablo Cortacero, un afacerist iberic, ar fi in spatele ofertei facute pentru Dinamo.

Modifică setările cookies