Dinamo e gata sa se ridice de la pamant! Semnul clar ca urmeaza LOVITURA la care au visat milioane de fani! Vin spaniolii: cum se termina TELENOVELA in Stefan cel Mare

Dinamo e gata sa se ridice de la pamant! Semnul clar ca urmeaza LOVITURA la care au visat milioane de fani! Vin spaniolii: cum se termina TELENOVELA in Stefan cel Mare

Dinamo e mai aproape ca niciodata sa aiba noi proprietari.

Grupul reprezentat de fostul conducator al lui Getafe, Melero Marin, ar fi trimis suma solicitata de Negoita, 500 000 de euro, precum si garantiile de 9 milioane care le permit sa avanseze in negocieri, srie GSP. Mai mult, la LPF exista o cerere de cesionare a unei parti din drepturile TV pentru sezonul viitor catre fondul de investitii coordonat de Melero.

Justin Stefan, secretarul general al LPF, a conformat la Digisport informatia ca Dinamo a cesionat o parte a banilor din drepturile TV pentru campionatul urmator catre firma spaniola.

"E clar ca au avansat discutiile. Vorbim doar de o cesiune de creanta, asta nu inseamna un transfer de proprietate, de bunuri. Doamne ajuta sa se incheie aceasta telenovela si clubul sa ajunga la stabilitatea pe care ne-o dorim. E clar ca exista nevoie de stabilitate acolo. A fost cesionata o parte a drepturilor TV pentru sezonul viitor acestei firme din strainatate", a spus Stefan.

La Dinamo se spera ca pana la sfarsitul saptamanii sa existe o certidine in privinta tratativelor dintre Negoita si grupul spaniol. Pablo Cortacero, un afacerist iberic, ar fi in spatele ofertei facute pentru Dinamo.

Citeste si:DinamoIonut Popa
VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies