A aparut un nou CUMPARATOR la Dinamo! Cine este omul din spatele lui Melero Marin

A aparut un nou CUMPARATOR la Dinamo! Cine este omul din spatele lui Melero Marin

Ionut Negoita poarta noi negocieri pentru vanzarea clubului Dinamo.

Melero Marin este omul care a negociat pentru preluarea clubului Dinamo, insa in spatele sau se afla un alt om de afaceri spaniol. Pablo Cortacero este un afacerist care se ocupa cu imobiliare si care vrea sa achzitioneze clubul prin intermediul unei firme din Luxemburg, anunta Gazeta.

Vestea vine la putin timp dupa ce negocierile cu un alt spaniol au picat. Herminio Menendez nu i-a adus nicio garantie lui Negoita, iar suporterii nu au reusit sa discute cu spaniolul si totul a picat dupa mai multe runde de negocieri.

Cortacero a fost patron la CD Imperio, o echipa de amatori din Spania si a incercat sa mai cumpere Almeria sau Getafe, anunta sursa citata. Melero este doar un intermediar si a fost folosit pentru ca are relatii bune cu fosti jucatori din Stefan cel Mare.

Negocierile continua, chiar daca s-a anuntat din partea dinamovistilor ca a fost un termen limita saptamana trecuta, care s-a depasit. Cortacero ar urma sa preia clubul prin intermediul firmei din Luxemburg si nu pe persoana fizica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vizele pentru SUA, motiv de dispută între Parlamentul și Comisia Europeană. România, una dintre țările implicate
BRAT

Modifică setările cookies