Joi 29 Martie 2018, 17:54

Olaroiu, recomandat la Jiangsu Suning de Dan Petrescu: "Le-am dat un sfat, ma bucur ca m-au ascultat!" De ce refuzat antrenorul CFR-ului oferta chinezilor

Cosmin Olaroiu a semnat cu Jiangsu Suning, echipa cu acelasi patron ca Inter Milano!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Olaroiu va avea un salariu urias la noua echipa - 7 milioane de euro pe an! Clubul din China este detinut de Suning Appliance Group, compania care detine si Inter Milano.

Dan Petrescu sustine ca el l-a recomandat pe Cosmin Olaroiu. Chinezii il contactasera prima data pe el.

"M-au sunat, le-am spus ca in momentul de fata sunt unde sunt si nu pot sa plec nicaieri si le-am dat un sfat, ma bucur ca m-au ascultat, am ramas in relatii foarte bune cu cei de acolo. Au facut alegerea cea mai buna in opinia mea pentru ca Olaroiu sigur o sa duca echipa in sus pentru ca este un antrenor care cred ca a castigat 15 trofee in Golf, iar acele trofee nu le castigi din noroc sau din altceva. CV-ul lui este unic in Golf, nu are niciun antrenor asa CV", a declarat Dan Petrescu in cadrul unei conferinte de presa.

Dan Petrescu a antrenat pe Jiangsu Suning in sezonul 2015-2016 si a castigat Cupa Chinei.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”