Dinamo - Sepsi Arcul de Triumf Dinamo Superliga

Se umple din nou ”Arcul de Triumf”! Câte bilete au mai rămas pentru Dinamo - Sepsi

Meciul dintre Dinamo și Sepsi OSK este programat luni, de la ora 21:30, pe arena ”Arcul de Triumf”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 13:48
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 13:48

Dinamo a pus în vânzare biletele încă de acum patru zile, iar o bună parte dintre acestea s-au epuizat rapid. Tichetele în Peluza ”Cătălin Hîldan” s-au vândut încă de miercuri.

Pe platforma prin intermediul căreia Dinamo scoate la vânzare biletele pentru meciurile din Superligă mai sunt disponibile aproximativ 500 de bilete, cu o zi înainte de meciul cu Sepsi.

Astfel, sunt șanse bune ca Dinamo să joace din nou cu stadionul plin, așa cum s-a întâmplat la primul meci din Superligă, disputat tot pe ”Arcul de Triumf”, cu Universitatea Craiova (0-2).

  • 7.500 de locuri are micuța arenă de lângă Mănăstirea Cașin.

Ovidiu Burcă: ”Ne așteaptă un meci foarte dificil”

„Ne așteaptă un meci foarte dificil, contra unei echipe foarte bine. M-a surprins meciul lui Sepsi cu CSKA. E o echipă robustă din punct de vedere fizic, bine antrenată, disciplinată. Au un antrenor pe care-l cunosc foarte bine, merită mai mult în fotbalul românesc. 

Sepsi e un model de urmat, chiar dacă s-a vorbit despre faptul că primește finanțare din Ungaria. Faptul că au câștigat la Sofia e un avantaj pentru ei, le dă un boost de moral foarte important”, a spus Ovidiu Burcă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!