Liga 1

Se mută Dinamo din ”Ștefan cel Mare”? Varianta lui Iuliu Mureșan: ”Ne-am adresat în scris”

Starea gazonului din ”Ștefan cel Mare” îi îngrijorează pe șefii lui Dinamo, care iau în calcul să mute echipa pe o altă arenă.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 22:11
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 22:15

Iuliu Mureșan, director executiv al ”câinilor”, recunoaște că s-a gândit să închirieze o altă arenă pentru meciurile lui Dinamo de pe teren propriu. Pe stadionul din ”Ștefan cel Mare” joacă și Academica Clinceni, dar și CS Dinamo, echipa din Liga 4.

"Gazonul, nu, nu e... Şi nici nu o să fie. E suprasolicitat gazonul. Pe lângă Dinamo, joacă şi Clinceni şi echipa din Liga 4, CS Dinamo. În 22 de zile, au fost 11 meciuri oficiale şi 15 antrenamente. S-au antrenat şi naţionalele under. E un teren suprasolicitat şi va fi mai rău. 

Eu m-am gândit la mutare, dar nu ar fi bine. Echipa trebuie să joace acasă, să construiască. Când vor veni ploile, nu ştiu dacă mai putem juca. E greu pentru Liga 1 şi pentru toţi jucătorii", a spus Iuliu Mureșan.

Oficialul dinamovist s-a interesat de situația arenei Arcul de Triumf, unde, momentan, nu s-au disputat meciuri de fotbal. Arena a fost construită pentru EURO 2020 și a găzduit antrenamentele naționalei Franței.

"Ne-am informat, ne-am adresat în scris şi ni s-a spus că nu putem deocamdată, că nu e clară situaţia şi nu ştiu ce”, a mai spus Mureșan, pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies