NEWS ALERT Scoțienii anunță mutarea-șoc din Giulești: ”Legenda lui Celtic la Rapid”! Aproape 2 milioane de euro salariu pentru noul antrenor

Neill Lennon celtic Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2024, 12:34
Data actualizarii: Miercuri 15 Mai 2024, 12:51

Rapid București este pe cale să instaleze un manager de talie europeană pe banca tehnică.

”Rapid restart”, titrează azi The Scottish Sun, care prezintă în exclusivitate inclusiv detaliile financiare ale înțelegerii dintre antrenorul Neill Lennon (52 de ani), legenda lui Celtic, și Rapid București.

”Neill Lennon este gata să bifeze o revenire senzațională pe bancă, la 19 luni după ce a fost demis de la Omonia Nicosia.

El va fi noul boss de la Rapid București, e foarte aproape să semneze înțelegerea.

Legenda lui Celtic a purtat discuții cu oficialii români săptămâna trecută și înțelegem că negocierile sunt ca și finalizate: contract pe doi ani, în valoare de 1,5 milioane de lire sterline (n.r. - 1,75 milioane de euro).

Dacă nu se vor ivi probleme de ultim moment, el va fi anunțat oficial după derby-ul din week-end cu Steaua București (n.r. - FCSB) de pe noul lor stadion Giulești”, a detaliat The Scottish Sun.

Neill Lennon a scris istorie ca jucător și antrenor la Celtic: 10 titluri de campion în Scoția

Scoțienii subliniază că Lennon a mai purtat în ultimul timp discuții pentru a le prelua pe Aberdeen, Hibernian sau chiar naționala Irlandei!

Ca antrenor la Celtic, nord-irlandezul Neill Lennon a câștigat în Scoția 5 titluri de campion, 4 Cupe și o Cupă a Ligii.

Ca jucător la Celtic, are tot 5 titluri de campion, tot 4 Cupe, dar 2 Cupe ale Ligii și o finală de Cupă UEFA (2003).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!