VIDEO EXCLUSIV "Asta îi spunea Ati lui tata". Moment răvășitor, povestit în direct de Lorena Balaci. Cât de apropiată era relația dintre Ilie Balaci și Atanas Trică

Lorena Balaci Atanas Trica Ilie Balaci Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 16:52
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 17:32

Lorena Balaci, mama fotbalistului de la Universitatea Craiova, a fost invitata lui Alex Rădulescu, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Atanas Trică poartă tricoul cu numărul 88, iar în meciul cu Dinamo, 6-1, pe arena din Ștefan cel Mare, a marcat în minutul 88. A sprintat spre antrenorul Laurențiu Reghecampf, l-a luat în brațe și a vărsat o lacrimă, de emoție.

Imediat a aruncat o privire scurtă spre Tribuna I a stadionului, de unde urmărea meciul mama sa, Lorena Balaci, fiica marelui Ilie Balaci, care a jucat în carieră cu tricoul cu numărul 8.

"Ati îi spunea lui tata că bate loviturile libere mai bine decât el"

"Aveau discuții despre Barcelona, Ati de mic a fost o enciclopedie, știe și arbitrii de la Liga a treia din Anglia. Tata a murit când Ati avea 14 ani, se șicanau pe tot felul de chestii. Ati se făcuse mare și îi spunea <<eu bat loviturile libere mai bine decât tine>>. 

Acum ar fi avut Ati nevoie mai mare de tatăl meu. În ultimii patru ani de viață ai tatălui meu, Atanas a fost cu tata la meciurile Craiovei și la meciurile naționalei. Dacă Ati iubește această echipă (n.r.: - Universitatea Craiova) e doar datorită tatălui meu", a povestit Lorena Balaci, miercuri, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

VEZI VIDEO AICI CU MOMENTUL PE CARE L-A POVESTIT LORENA BALACI

Legendarul Ilie Balaci, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști români din toate timpurile, s-a stins din viață pe 21 octombrie 2018, la vârsta de 62 de ani. Marele jucător al Universității Craiova a strâns în prima reprezentativă 65 de selecții și a marcat de opt ori. 

Pentru Universitatea Craiova a adunat 285 de partide și a înscris 76 de goluri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!