"Steaua se lupta pentru locul 2! Fotbalul ne rezerva surprize MARI!" Un fotbalist URIAS al lui Chelsea si Real Madrid vede Steaua in primavara Ligii:

Autor: Sport.ro
Sambata 31 August 2013, 09:20

	"Steaua se lupta pentru locul 2! Fotbalul ne rezerva surprize MARI!" Un fotbalist URIAS al lui Chelsea si Real Madrid vede Steaua in primavara Ligii:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Steaua a picat la tragerea la sortii a grupelor Ligii cu Chelsea, Schalke 04 si Basel, iar oficialii echipei din Ghencea spun ca echipa lor se va lupta cu sanse reale macar pentru primavara Europa League.

Aceeasi parere este impartasita si de un fost mare jucator al lui Chelsea si Real Madrid, dar si al nationalei Frantei, Christian Karambeu, care vede campioana Romaniei chiar in primavara Ligii.

"Va fi o grupa tare, cred ca Chelsea este favorita, dar Steaua se poate lupta. Ei trebuie sa se lupte cu Basel, cred, pentru locul al doilea. Dar, dupa cum stim, fotbalul ne rezerva surprize si nu este niciun motiv sa respectam logica.

Nu putem vorbi despre statistici, Steaua a batut-o sezonul trecut pe Chelsea. Totul se petrece pe teren. Ceea ce ne rezerva fotbalul sunt surprizele, iar noi iubim surprizele.

Cred ca fotbalul romanesc are numeroti fotbalisti talentati. Ei trebuie sa revina in Europa, sunt jucatori cu mari calitati.

Steaua este una dintre cele mai mari echipe din Romania si cred ca ca poate fi o candidata serioasa in acest sezon al Ligii", a spus Karambeu la Dolce Sport.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT