CFR Cluj Philip Otele Roger UTA Arad Superliga

VIDEO EXCLUSIV Schimbul iernii în fotbalul românesc: ”Probabil că se va face acum”

CFR Cluj vrea să închidă campania de transferuri din această iarnă cu Philip Otele (23 de ani) de la UTA Arad. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 17:43
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 17:43

Campioana negociează cu nigerianul de la UTA Arad și trebuie să ajungă la un acord și cu clubul, care nu vrea să-l cedeze așa de ușor pe Otele, chiar dacă acesta a intrat în ultimele luni de contract.

În schimbul lui Otele, CFR Cluj ia în calcul să-l trimită pe brazilianul Roger la UTA Arad, club de la care a fost transferat în Gruia. Cristi Balaj, președintele campioanei României, a comentat subiectul în direct la emisiunea ”Ora Exactă în Sport”.

Cristi Balaj, despre schimbul iernii în fotbalul românesc

„Rămâne de văzut, suntem în discuții, am informat clubul din Arad că urmează să negociem cu Otele, știam că e în ultimele șase luni de contract, discuția a fost foarte scurtă, nu a durat mult să ne înțelegem, jucătorul și-a dorit să vină din vară la CFR Cluj. 

Dacă există posibilitatea, probabil că schimbul se va face acum, pentru că există Roger, un jucător cu care noi am câștigat campionatul, care este mai bun decât atunci când a venit de la UTA la CFR, jucător care ne-a ajutat să ne calificăm și în primăvara europeană. Din punctul meu de vedere, valoarea lui a crescut”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu, Bogdan Țîru și Anton Maglica sunt jucătorii pe care CFR Cluj i-a mai transferat în această perioadă de mercato.

În acest sezon, Philip Otele a adunat 24 de meciuri pentru „Bătrâna Doamnă”, în care a reușit să înscrie de 5 ori, cu FCU Craiova, CS Mioveni, Petrolul Ploiești, Sepsi OSK și Rapid. 

VIDEO - Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exactă în Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!