Wolfsburg DFB Pokal Germania

Situație nemaivăzută în Germania! Wolfsburg, eliminată din Cupă de o echipă de liga a patra, deși a câștigat pe teren

Wolfsburg a făcut o greșeală imensă și a părăsit DFB Pokal.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 18 August 2021, 08:43
Data actualizarii: Miercuri 18 August 2021, 08:50

Fosta campioană a Germaniei a câștigat duelul cu Preussen Munster, echipă din divizia a patra a fotbalului german, însă a fost eliminată din competție din cauza unei greșeli demnă de rubrica greșelilor memorabile.

Conducerea tehnică a echipei a efectuat șase schimbări în acest meci, deși totalul permis era de cinci. Astfel, Wolfsburg a pierdut duelul cu 2-0, la masa verde, și nu va mai juca în acest sezon în competiția în care a triumfat în 2015.

  • Situație incredibilă în Germania! Wolfsburg a fost eliminată din cupă de o echipă de ligav a patra, deși a câștigat pe teren

"Suntem dezamăgiţi şi am fi preferat alt deznodământ. Nu suntem de acord cu decizia şi verificăm recursurile posibile", a declarat într-un comunicat Tim Schumacher, unul dintre oficialii clubului, care va juca în acest sezon în Liga Campionilor, informează Agerpres.

Echipa din liga a patra s-a ales și cu un bonus financiar de peste 250.000 de euro, o sumă care o poate ajuta foarte mult echipa, mai ales că vorbim de o divizie inferioară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!