Liga 1

EXCLUSIV Prima reacție a lui Angelescu după victoria Rapidului, 2-0 cu Botoșani. "Sunt echipe în Europa care joacă așa!"

Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului, a vorbit luni dimineață la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 11:25
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 11:47

Rapid a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1. 

Nou-promovata Rapid rămâne neînvinsă în acest debut de sezon (cinci victorii, un egal), fiind şi singura echipă fără gol primit.

Prima reacție a lui Angelescu după victoria Rapidului, 2-0 cu Botoșani

 

Victor Angelescu a vorbit în această dimineață la Ora Exactă în Sport, emisiune moderată de Alex Rădulescu, despre parcursul elevilor lui Mihai Iosif. 

Defensiva formată din Claudiu Belu, Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore și Junior Morais l-a protetejat perfect pe goalkeeprul Horațiu Moldovan, care nu a primit gol în această ediției de campionat. 

"Nu ne așteptam, nu se aștepta nimeni, cu atât e mai frumos pentru că am reușit să intrăm în istorie. Avem un grup foarte unit, sunt convins că o să știe să reacționeze și când vom avea o înfrângere. 

Au contat foarte mult acești jucători, știm ce înseamnă Săpunaru, îi știm calitățile lui Dragoș Grigore, ale lui Junior Morais, nu văd deloc ciudat (n.r. - că Rapid are o linie defensivă formată din veterani). Sunt atâtea echipe din Europa care mizează pe o linie defenisvă experimentată, contează cum joci, nu vârsta fotbaliștilor!

Defensiva e cea mai bună, dar dacă vă uitați pe clasament, avem al doilea atac și cea mai bună apărare", a subliniat Victor Angelescu, la Ora Exactă în Sport. 

Horațiu Moldovan n-a primit gol în șase partide

 

Portarul Rapidului, Horațiu Moldovan, e neînvins în acest sezon, protejat de o defensivă sigură, formată din Claudiu Belu, Dragoș Grigore, Cristi Săpunaru și Junior Morais. FC Botoşani a suferit prima sa înfrângere din acest sezon.

"Mă bucur că n-am luat gol șase etape. Secretul meu e echipa, grupul acesta foarte unit și se văd și rezultatele.  E o onoare pentru mine să joc cu Săpunaru, Grigore, Junior Morais, mă uitam la televizor, rupeam bilete ca să mă uit la ei.

Noi sperăm să ajungem în play-off, acesta e obiectivul nostru. A fost mai greu decât cu FCSB în această seară", a declarat portarul echipei lui Mihai Iosif.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies