Scandal intre Steaua si Dinamo din cauza lui Moke! Andone, facut mincinos de jucatorul Stelei: "M-a sunat, dar nu i-am raspuns" 

Scandal intre Steaua si Dinamo din cauza lui Moke! Andone, facut mincinos de jucatorul Stelei: "M-a sunat, dar nu i-am raspuns" 

Ioan Andone a declarat recent ca putea sa-l transfere pe Moke inaintea Stelei, dar jucatorul a negat negocierile cu Dinamo. 

Mai mult, Andone i-a recomandat lui Reghecamf sa-l foloseasca pe jucator la mijlocul terenului si nu ca fundas central. Moke l-a facut mincinos pe Andone si spune ca a primit niste mesaje de la antrenorul dinamovist dupa ce s-a transferat la Steaua.


"Eu m-am referit ca l-am observat pe Moke si ca puteam sa-l transferam. Eu ziceam doar ca-l vad mijlocas central. Daca voiam sa-l transferam inaintea Stelei, il transferam. Ca a primit el mesaje de la noi... in fine, astea sunt trecute.

Eu va zic doar ca-l vad mijlocas central, nu fundas central. Dar pana la urma stelistii il stiu mai bine, ati vazut ca l-au folosit fundas la meciul cu Zurich si au facut 0-0. Bravo lor!", a declarat Andone la Dolce Sport.

"Am vrut sa vorbesc despre asta, pentru ca am vazut ca a zis antrenorul de la Dinamo ca Gnohere a vorbit cu el de zece ori si ca el m-a refuzat pe mine. Nu stiu de ce a vorbit despre mine, dar a mintit si nu mi-a placut. Dinamo a vrut sa intre in contact cu mine, el a vorbit cu Gnohere, l-a intrebat cat era clauza mea la Voluntari si i-am zis lui Gnohere. A fost asa de simplu. Nu am mai vorbit cu el pana in ultima zi de august, cand am semnat la Steaua. Am aici mesajul de la Dinamo (n.r. a aratat telefonul).

M-a sunat, mi-a dat mesaj si au vrut sa discute cu mine, dar eu nu am raspuns. Am ajuns la clubul cel mai mare din Romania, jucam mereu in Europa... Toata lumea stie.

Am ajuns la Steaua, nu am nimic cu Dinamo. Ei au vrut sa vorbim, s-au interesat de situatia mea. Nu e important cine a trimis mesajele. Important e ca ceea ce a spus antrenorul lui Dinamo nu a fost corect. Nu am nicio problema cu el, cu nimeni de acolo, dar a mintit", a declarat Moke, potrivit DigiSport.

MM Stoica intervine si ii recomanda lui Moke sa publice mesajele primite de la Dinamo.

"Steaua asta atat de hulita, cu jucatori care nu sunt folositi pe posturile pe care dau randament cel mai bun, in opinia celor de-afara, competitorilor nostri, Steaua asta care e criticata din toata partile, e pe primul loc in clasamnet, la 10 puncte de Dinamo.

Asta pentru ca tot Andone a criticat ca Moke nu e folosit pe postul pe care da randament. Steaua e neinvinsa de 3 etape in Europa League. Aici se vad rautatea, invidia...

Ando, dupa ce vorbeste de Tosca, fiind indus in eroare de un maseur pe care n-am mai vrut sa-l tinem. Tosca face o gluma cu el la nationala si el se duce si ii spune ca Tosca vrea sa vina la Dinamo.

Pai sa vina Moke sa va arate mesajele ca l-au contactat cei de la Dinamo sa-l ia de la Voluntari si l-am luat noi", a spus Mihai Stoica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România a înregistrat o contracție economică de 12,3% în trimestrul doi, cea mai mare din ultimii 24 de ani
BRAT