Sburlea la Steaua: "E o bucurie ENORMA!" Cum a reactionat cand a aflat de transfer

Autor: Sport.ro
Joi 03 Decembrie 2009, 12:04
Sburlea la Steaua: "E o bucurie ENORMA!" Cum a reactionat cand a aflat de transfer

Becali ii face praf pe pustii Stelei si s-a hotarat: o sa aduca altii. Primul nume pe lista este Sburlea, cu care Steaua a batut palma si il ia din vara.

Crescut de Gica Popescu la scoala sa de fotbal, Sburlea joaca la Brasov din 2006, inca de pe vremea cand avea 17 ani unde a reusit 23 de goluri in 93 de meciuri.

Sburlea spune ca e incantat de transfer:

"E o bucurie enorma. Steaua e un nume mare, de top in Romania si in Europa, un nume mult mai mare decat FC Brasov."

"Oricum, scopul meu n-a fost niciodata sa ma gandesc la un transfer pentru ca s-a tot vorbit, fie ca plec la Timisoara, fie la Dinamo, si nu s-a realizat nimic.", a declarat atacantul pentru Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali a spus ieri: "Duarte si Ezequias sunt si ei pe lista. Imi place si de Sabrin Sburlea. Pe Sabrin Sburlea il cumpar pentru ca l-am vazut cu Poli Iasi. A pierdut o minge si a revenit sa o recupereze prin alunecare.  M-am inteles deja cu Dinu Gheorghe pentru Sburlea, ii voi da 250.000 de euro acum si 250.000 de euro in vara. El va ramane la Brasov pana la vara si apoi va fi al nostru."

Dinu Gheorghe a declarat: "Am avut o intalnire cu Gigi Becali, care s-a aratat interesat de transferul lui Rui Duarte, Ezequias si Sabrin Sburlea la Steaua.

Ofertele primite pentru Rui Duarte si Ezequais sunt insa departe de ce isi doreste FC Brasov, dar si cei doi jucatori.

Referitor la Sabrin Sburlea, tinand cont ca 50 la suta din drepturile federative ale jucatorului apartin Scolii de Fotbal «Gica Popescu», suntem de acord cu un transfer al jucatorului, din vara viitoare, pentru suma de 500.000 de euro plus TVA, insa trebuie indeplinite doua conditii: jucatorul sa fie de acord, iar Scoala de Fotbal «Gica Popescu» sa ramana in copropietate cu Steaua", a spus Dinu Gheorghe.

Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT