Stelistii, alaturi de Zapata! Toja: "A fost cel mai bun de pe teren!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Decembrie 2009, 22:53
Stelistii, alaturi de Zapata! Toja: "A fost cel mai bun de pe teren!"

â–ºStoichita: "Sunt dezamagit de trei jucatori!"

Coechipierii lui Zapata spun despre acesta ca a fost cel mai bun in remiza de la Tiraspol cu Sheriff.

"Zapata a fost tot meciul 'figura', adica cel mai bun de pe teren. Un portar inteligent, si sigur va depasi acest moment nefast", a spus Juan Toja dupa meci. Acesta a fost completat de Surdu, care spune ca portarul Stelei nu trebuie condamnat.

"Suntem foarte suparati, stiam inca din timpul partidei noastre ca Fenerbahce conduce. Zapata a gresit, asta e, nu trebuie sa-l condamnam. Oricine poate gresi, si eu am gresit de atatea ori", spune si Romeo Surdu.

"Ne pare extrem de rau, mai ales ca am avut ocazii si la 0-0, si la 1-1. Postul lui Zapata este predispus la asemenea greseli, insa el a aparat foarte bine", a spus si Ionut Rada dupa meci!


 

STOICHITA: "SUNT DEZAMAGIT"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita s-a declarat dezamagit de prestatia a trei jucatori. "Sunt dezamagit dupa acest meci, nu neaparat de rezultat, ci mai mult de prestatia unor jucatori. Sunt doi-trei baieti care trebuie sa se gandeasca bine ce vor face mai departe. Trebuie sa dai mai mult pe teren daca joci la Steaua. Serif este o echipa buna, foarte bine pregatita fizic si nu sunt surprins de jocul ei. Tactic au evoluat foarte bine. Ei au marcat dupa ce noi ne-am descoperit", a declarat Mihai Stoichita pentru Sport.ro.


Care a fost mai tare: gafa lui Zapata sau autogolul lui Banel cu Real? (13084 voturi)
 
Gafa lui Zapata
26.56%
3475 voturi
 
Autogolul lui Banel cu Real
73.44%
9609 voturi
Pensiile normale se măresc, unele speciale se elimină. Măsuri excepționale anunțate de Guvern
BRAT