Pablo Cortacero Dinamo Bucuresti Superliga

Inca un episod marca Dinamo! Spaniolii si-ar fi facut bagajele si s-ar fi mutat la Saftica! Motivul din spatele deciziei

Dinamo are mai multe restante salariale catre fosti jucatori, plus suma de 500 de mii de euro de euro de achitat catre ANAF, pentru a nu pierde Baza Saftica. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2020, 22:17
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2020, 22:32

Oamenii din conducerea clubului au luat decizia de a parasi locuintele inchiriate pe care le aveau, asta pentru a se muta la baza de la Saftica, acolo unde se afla si echipa, conform celor de la ProSport. Se pare ca unii spanioli din cadrul clubului ar fi dezamagiti de faptul ca nu li s-au platit salariile si sunt amanati, la fel ca jucatorii. 

Din informatiile celor de la ProSport, Pablo Cortacero le-ar fi spus oamenilor din managemantul lui Dinamo ca a trimis mai multe sute de mii de euro, insa exista unele probleme intre banci. De asemenea, fondul de investitii i-ar fi transmis ca doreste sa se retraga din proiect, datorita salariilor uriase pe care Dinamo ar urma sa le plateasca. 

In urma cu putin timp, jucatorilor de la Dinamo le-au fost platite doua salarii din cele trei restante, pentru fotbalistii vechi, asta dupa ce Liga Profesionista de Fotbal ar fi virat in conturile clubului banii din drepturile de televizare. 

Fostul jucator al "cainilor", Ciprian Marica, a declarat faptul ca a discutat o eventuala mutare a birourilor clubului in Stefan cel Mare, la o locatie pe care el o detine. De asemenea, fostul atacant este de parere ca spaniolii vor gasi in cele din urma o solutie pentru plata restantelor. 

"Ce pot sa spun este ca intr-adevar, deocamdata aceasta amanare a ajuns undeva la limita sa spun asa. Eu cred ca cei din Spania nu au venit aici doar asa pentru cateva saptamani sau luni de zile. Vor aduce la zi salariile, nimeni nu are rabdare si toti vor sa vada infuzia de capital, sa vada transferuri", a declarat Ciprian Marica pentru Pro X. 

Dinamo urmeaza sa joace sambata pe terenul celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe de la ora 21:45. 

Modifică setările cookies