FCSB alexandru stan Marko Momcilovic Mihai Stoica Mihai Teja Superliga

Sanse mici pentru jucatorul care visa sa ajunga la FCSB sa mai joace in acest sezon! Motivul pentru care poate pleca in vara

Adus ca solutie de avarie, nu mai prinde lotul dupa ultimele reveniri.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 18:50
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 18:57

Mihai Teja recunostea in conferinta de presa de dinaintea partidei cu Concordia Chiajna ca una dintre principalele probleme ale sale este numarul mare de jucatori, fiind nevoit sa renunte in fiecare etapa la cateva nume importante.

Un jucator care are sanse mici sa mai prinda echipa in finalul de sezon este Alexandru Stan. Adus dupa accidentarea lui Momcilovic de la Astra, Stan a fost lasat in afara lotului la partida cu Hermannstadt si la cea cu Concordia. O data cu revenirea lui Momcilovic, rezerva in meciul de la Chiajna, sansele lui Stan de a mai juca vreun minut pentru FCSB au scazut si mai mult.

FCSB are 2 variante pentru flancul stang al apararii, Junior Morais si Momcilovic, ultimul putand sa fie trecut si in centrul apararii. Astfel, Stan va redeveni solutie doar in cazul unei serii de accidentari, fiind considerat sub variantele pe care le are in prezent Mihai Teja. Cei de la FCSB au incercat si in iarna sa-l imprumute pe Stan la alta formatie, insa acest lucru nu s-a mai intamplat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!