Denis Alibec FCSB Superliga

Alibec se poate intoarce in vara la FCSB, dar pe Becali NU-L intereseaza! Reactie de ultima ora a patronului FCSB

Astra inca n-a platit banii pentru Alibec, dar o revenire la FCSB este exclusa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 16:01
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 16:05

Becali are transferul garantat din plata drepturilor TV. Ar putea in orice moment sa renegocieze termenii afacerii cu Ioan Niculae, in cazul in care ar fi tentat sa-i mai dea o sansa lui Alibec. Becali exclude orice negociere, chiar daca atacantul pare sa-si fi revenit la cea mai buna forma. Becali treuie sa primeasca un milion de euro de la Liga din drepturile TV ale Astrei ca suma de transfer pentru Alibec.

"Alibec a facut jocul Astrei cu CFR. Sa ma ierte ca spun ce spun. El, ca om, are calitate. Dar la fotbal trebuie sa te sacrifici, sa fii cuminte. Nu mai merge la fotbal cum vrea el. Sunt lucruri pe care nu trebuie sa le faci daca vrei fotbal. Cand joci jocuri cum joaca el, gandurile tale, mintea ta e o magazie care e ocupata. Nu e loc de combinatii, de nimic. Se ocupa cu altele.

Daca mintea nu e libera, nu e plina de fotbal, nu poti juca la nivel inalt. Si cand am avut oferta de 6 milioane pe el, am avut-o pentru ca oamenii l-au vazut la un meci, au vazut calitatea lui de jucator. Dar nu poti numai cu un meci sa joci fotbal, trebuie mult mai mult", a spus Becali la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!