Steaua felipe teixeira Lucian Sanmartean Liga 1

Sanmartean si-a gasit inlocuitorul perfect: "Ar fi o alegere foarte buna pentru Steaua". Ce mijlocas "vrajitor" le recomanda stelistilor

Plecat in Arabia Saudita in aceasta iarna, Lucian Sanmartean a lasat un gol important in angrenajul Stelei. Acum, mijlocasul le face o recomandare conducatorilor din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 11:16
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 11:30

•Steaua si-a pierdut in aceasta iarna doi dintre cei mai importanti fotbalisti, Lukasz Szukala si Lucian Sanmartean. Daca primul a fost deja inlocuit cu Gabi Tamas, postul lasat liber de Sanmartean nu a fost inca acoperit
•Sanmartean ii sfatuieste pe conducatorii din Ghencea sa-l ia pe Teixeira

Steaua si-a pierdut in aceasta luna cel mai important om din ultimul sezon, Lucian Sanmartean, fotbalist sosit in luna ianuarie a anului trecut, luand drumul Arabiei Saudite.

Plecarea lui Sanmartean a lasat Steaua fara un om de constructie, care sa fi reusit deja sa confirme asteptarile. Astfel, echipa din Ghencea continua cautarile pentru un inlocuitor, Gabi Iancu si Nicusor Stanciu fiind inca departe de Lucian Sanmartean.

Cea mai vehiculata varianta a ultimelor zile a fost Felipe Teixeira, portughezul de 34 de ani al Petrolului, trecut si pe la FC Brasov si Rapid. Un fotbalist la fel de tehnic, Teixeira este recomandat chiar de Lucian Sanmartean.

"Teixeira e unul dintre cei mai buni straini din campionatul nostru, un jucatator cu reale calitati. Nu suntem jucatori de acelasi profil, eu sunt jucator de mijlocul terenului, de creatie, constructie, el e un jucator mai dinamic, mai ofensiv, mai incisiv.

Ar fi o alegere buna pentru Steaua, pentru ca ar avea calitate si acel plus de care echipa are nevoie", a spus Sanmatean la Dolce Sport.

De aceeasi varsta cu Sanmartean, Felipe Teixeira a mai jucat in cariera sa la PSG, Academica, West Bromwich Albion si Barnsley. Acesta a mai trecut pe la FC Brasov si Rapid, in Liga I.

In tricoul Petrolului, lusitanul a jucat 60 de meciuri, marcand 13 goluri si creand alte 17.

Modifică setările cookies