Sanmartean, piesa cheie pentru titlul 25! Gica Hagi: "E cel mai bun jucator din Liga 1" Ce spune despre transferul facut de Steaua:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 14:51

	Sanmartean, piesa cheie pentru titlul 25! Gica Hagi: "E cel mai bun jucator din Liga 1" Ce spune despre transferul facut de Steaua:

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Steaua a oficializat astazi mutarea lui Lucian Sanmartean (33 de ani), fotbalist venit de la FC Vaslui.

Dupa patru ani petrecuti la Vaslui, Sanmartean a ajuns in sfarsit la Steaua, formatie a carei patron, Gigi Becali, il doreste de sezoane bune.

Mutarea poate reprezenta o adevarata lovitura pentru ros-albastri, crede si Gica Hagi, cel care spune ca mijlocasul poate fi piesa cheie care ii lipsea Stelei.

"Intr-un duel unu la unu, Sanmartean e cel mai bun jucator din Liga 1. Creeaza superioaritate numerica cu o usurinta iesita din comun si, parerea mea, de la un club mare a ajuns la un club si mai mare. Acum el trebuie sa arate cat de bun este, sa creeze superioritate numerica si sa dea pase decisive.

Nu e usor, la Steaua e mereu presiune mare, trebuie sa fie mereu pregatit, conectat, motivat. Cred ca Steaua a facut un transfer foarte bun”, a spus Gica Hagi la Dolce Sport.

In varsta de 33 de ani, Lucian Sanmartean a semnat un contract valabil pe un an si jumatate cu gruparea din Ghencea, insa impresarul sau anunta ca acesta si-ar putea prelungi intelegerea.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies