Mircea Sandu Alexandru Deaconu CCA Liga 1

Sandu vrea REVOLUTIE in arbitraj inainte sa renunte la FRF: "Sa vina strainii!" Vezi ce ORDINE i-a dat lui Deaconu:

Mircea Sandu pleaca de la FRF, dar in 2014. Pana atunci vrea revolutie in arbitraj si i-a cerut lui Alexandru Deaconu sa o ia de la zero. Pana atunci, acesta va primi ajutor din partea arbitrilor straini.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 August 2012, 17:18
Data actualizarii: Luni 13 August 2012, 17:20

"Vom aduce arbitri straini, chiar vreau sa scot o decizie a Comitetului Executiv, ca pentru tur si retur cluburile sa poata solicita un numar de maxim trei brigazi de arbitri straini. Voi propune Comitetului Executiv. Nu sunt adeptul, dar mi s-a demonstrat pe final de campionat, cand am luat aceasta decizie am avut liniste. Inca avem nevoie de liniste. Nu e bine, dar cateodata trebuie sa faci si impotriva binelui", a declarat Sandu.

Presedintele FRF l-a sfatuit pe noul presedinte al CCA, Alexandru Deaconu, sa renunte la arbitrii romani care comit greseli grave: "Am vazut secvente de la Vaslui cu Targu Jiu si Petrolul cu Iasi. Ii atrag atentia lui Deaconu, ca daca nu o ia de la inceput sa incheie socotelile cu arbitrii slab pregatiti va avea viata grea. Radu Petrescu m-a lasat paf ieri in doua secvente in care decizia era simpla. Raman mut cand sunt faze clare si nu iau masuri. Ii atrag atentia lui Deaconu ca trebuie sa-si ia masuri pentru ca va avea viata grea. Nu judeca cu sufletul".

Alexandru Deaconu a declarat ca va revizui toate loturile de arbitri, care sunt in momentul de fata supranumerice. "Sunt convins ca voi face fata acestei noi provocari, este o noua pagina in cariera mea. In scurt timp vom comunica si componenta comisiei. Nu voi tolera greselile clare. In cazul in care greseala e evidenta va fi usor sa luam o decizie. In momentul acesta toate loturile sunt supranumerice, cu siguranta vom face o evaluare a loturilor. Cu siguranta le vom revizui. E usor de dat afara, dar trebuie sa pui si ceva in schimb", a declarat Deaconu.

Modifică setările cookies