INCREDIBIL! Toata Europa rade de noi, noi radem de Mutu! Declaratie INCENDIARA facuta de Mircea Sandu dupa tragerea la sorti:

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 August 2012, 15:09
Data actualizarii: Vineri 10 August 2012, 21:22

Imediat dupa tragerea la sorti pentru Champions League, Mircea Sandu a acordat un interviu pentru reporterii Sport.ro

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Sport.ro si www.sport.ro, Presedintele Federatiei Romane de fotbal i-a desfiintat pe cei care se ocupa de starea gazonului de pe national arena.

"Ne facem de ras cu gazonul asta, observatorul meciului Rapid-Heerenveen a notat faptul ca starea terenului este extrem de slaba si ca gazonul e plin de gropi si pe deasupra a fost si vopsit", a spus seful de la FRF.

Mircea Sandu a vorbit si despre sansele CFR-ului din play off-ul Ligii Campionilor, acolo unde o va intalni pe FC Basel. "CFR intra sigur in grupe", a spus Sandu.

De asemenea, seful federatiei a tinut sa raspunda si la intrebarile reporterilor despre situatia lui Adrian Mutu, lansand un atac voalat asupra jucatorului de 33 de ani. "Nu ma surprinde faptul ca Mutu nu si-a gasit echipa pana acum, asta e doar o consecinta a vietii sale extrasportive si a tot ceea ce a facut pana acum.", a fost raspunsul acestuia.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!