Salvarea vine de la ei? Academica Clinceni a anunțat noile nume din conducerea tehnică: cine a fost numit antrenor

Academica Clinceni antrenor Academica Clinceni Florin Stanga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 18:06

Florin Stângă şi Constantin Giurescu au fost instalaţi la conducerea tehnică a echipei de fotbal Academica Clinceni, a anunţat gruparea ilfoveană într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

Cei doi îl înlocuiesc pe Daniel Popa, antrenor care a condus de pe bancă Academica Clinceni la ultima partidă, cea cu FC Botoşani de luni, din etapa a 26-a a Ligii I.

"Academica Clinceni are o nouă conducere tehnică. De pregătirea echipei se vor ocupa de acum înainte directorul tehnic Constantin Giurescu şi antrenorul Florin Stângă. Constantin Giurescu are o bună experienţă în management, fiind unul dintre puţinii directori de academii de fotbal din România cu Licenţa PRO. Florin Stângă este un antrenor din noul val. Un tehnician tânăr care a reuşit să controleze o situaţie oarecum la fel de grea şi în liga secundă. Florin Stângă a pregătit pe Astra Giurgiu în prima parte a acestui sezon", se menţionează pe site-ul citat.

Conducerea clubului ilfovean anunţă că toţi ceilalţi membri ai staff-ului tehnic, care au pregătit echipa în precedentele patru etape, rămân alături de echipă.

Antrenorul Florin Stângă a mai condus în cariera sa de până acum formaţiile AFC Hărman, SR Braşov şi AFC Odorheiu Secuiesc.

Într-o conferinţă de presă, Florin Stângă a declarat că obiectivul este clasarea pe un loc care să asigure echipei participarea la barajul de promovare/retrogradare.

"Mă simt motivat şi dornic de a face lucruri frumoase. Sunt încrezător că lucrurile vor fi ok şi că uşor-uşor vor apărea şi rezultatele. În fotbal orice este posibil, îmi doresc doar să facem tot ceea ce depinde de noi. Cred în muncă şi în şansă şi cred că vom produce şi surprize. Obiectivul nostru pe termen scurt este să formăm o echipă organizată care să joace un fotbal plăcut, iar pe termen lung să încercăm să obţinem un loc de baraj pentru salvarea de la retrogradare.

Şi cred că putem face aceste lucruri. Nu pot să prezic câte puncte vom lua, dar pot să spun sigur că ne vom bate la fiecare meci. Am avut o discuţie cu domnul primar şi mi s-a transmis că vom avea tot ce ne trebuie pentru a termina campionatul", a spus tehnicianul, citat de Agerpres. 

Cuplul de antrenori Florin Stângă - Constantin Giurescu va debuta la Academica Clinceni, joi (ora 20:00), în partida restantă din etapa a 23-a a Ligii I cu Farul Constanţa. Academica ocupă ultimul loc în Liga I, cu 11 puncte din 25 de partide.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!