SALARIU COLOSAL cerut de Dan Petrescu! Rusii au renuntat imediat la el cand au auzit ce pretentii are romanul

SALARIU COLOSAL cerut de Dan Petrescu! Rusii au renuntat imediat la el cand au auzit ce pretentii are romanul

Dan Petrescu a fost aproape de o revenire in Rusia.

Dan Petrescu este antrenorul momentului in Romania dupa ce a reusit sa se califice cu CFR in "primavara" Europa League cu 12 puncte, un record pentru o echipa din Liga 1. Tehnicianul in varsta de 51 de ani a purtat negocieri intense cu rusii de la Soci chiar daca a negat ca ar fi discutat cu formatia de pe ultimul loc din Rusia.

Potrivit Fanatik, discutiile dintre Petrescu si rusi s-au oprit in momentul in care cei de la Soci au aflat pretentiile financiare ale romanului. Petrescu a cerut un contract pe doi ani si jumatate, cu un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Conform sursei citate, suma ar fi fost doar pentru Petrescu, staff-ul sau urmand sa fie platit separat. Pe langa asta, Petrescu a solicitat si un bonus important daca va reusi sa salveze echipa de la retrogradare.

Chiar daca Soci are un patron bogat, iar echipa este considerata a fi favorita presedintelui Vladimir Putin, rusii au considerat ca pretentiile lui Petrescu sunt prea mari.

Astfel, Soci s-a reorientat rapid si l-a adus Vladimir Fedotov, un antrenor in varsta de 53 de ani venit de la Orenburg, formatie care se lupta cu Soci pentru evitarea retrogadarii. Acum, cei de la Orenburg l-ar dori ei pe Dan Petrescu avand in veder ca au ramas fara antrenor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies