Saga Risto Radunovic continuă! MM Stoica a explicat ce se întâmplă cu muntenegreanul: "E diferență mare!"

Risto Radunovic FCSB MM Stoica Superliga Risto Radunovic
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 14:46
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 15:00

FCSB, noua campioană a României după o pauză de 9 ani, se pregătește pentru noul sezon competițional.

În acest context, clubul încearcă să securizeze jucătorii importanți care ajung la final de contract. Printre aceștia se numără și muntenegreanul Risto Radunovic (31 de ani), a cărui înțelegere cu FCSB expiră în iarnă.

Radunovic, achiziționat de la Astra în ianuarie 2021 pentru 400.000 de euro, a fost un jucător esențial pentru FCSB și a fost titular în aproape toate meciurile. Însă, în ciuda contribuției sale semnificative, negocierile pentru prelungirea contractului se anunță dificile.

  • Risto Radunovic și Florinel Coman / Foto: Sport Pictures

Diferențe mari între cerințele jucătorului și oferta clubului

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a dezvăluit că există o diferență semnificativă între cerințele salariale ale lui Radunovic și ceea ce este dispus să ofere patronul Gigi Becali. "MM" Stoica a subliniat importanța lui Radunovic pentru echipă, dar a recunoscut că decizia finală aparține patronului clubului.

"Sunt doi jucători care termină în iarnă. Andrei Vlad și Risto Radunovic. Eu m-aș bucura foarte mult să ne înțelegem cu Risto, dar decizia este la Gigi. Este un jucător excepțional. E diferență mare între ce solicită Risto și ce e dispus Gigi să-i ofere. În rest, nu pleacă niciun jucător important," a explicat Mihai Stoica, conform GSP.

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Radunovic este dorit de CFR

Gigi Becali a reacționat după ce a aflat despre varianta unui posibil transfer al lui Radunovic la rivala din Gruia, după ce și FCSB i-a făcut acestuia o ofertă cu un salariu lunar de 15.000 de euro.

„Dacă ar merge, să meargă. Dar nu discutăm despre asta, el nu poate să discute despre asta acum. El are până în decembrie, dar dacă vrea să meargă, să meargă! Fiecare om e liber să facă ce vrea. â

Vrea la Cluj, se duce la Cluj dacă regulamentul permite. Eu fac oferta pe care cred că o fac, dar să nu vorbim că nu e regulamentar. Nu e regulamentar să vorbim astăzi, n-avem voie!”, a declarat Becali, conform Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!