"Hagi sa-ti asigure mainile si picioarele! Ti le voi RUPE!" Aliuta, dupa ce a fost provocat la Ice Bucket Challenge de Daminuta

Provocat de Daminuta la Ice Bucket Challenge, Aliuta a avut una dintre cele mai neobisnuite reactii.

In gluma, Aliuta l-a amenintat pe Daminuta ca ii va rupe mainile si picioarele pentru ca a avut curajul sa-l provoace la Ice Bucket Challenge:

"Salut domnu' Daminuta. Tu stii ce ora e acum? 10! Ti-ai permis sa ma deranjezi, dar sa vezi ce o sa patesti! Voi accepta provocarea pentru ca eu dupa aceea iti voi rupe mainile si picioarele. Ar trebui sa vorbesti cu Gica Hagi sa-ti asigure mainile si picioarele."

"Ti-am acceptat provocarea pentru ca erai copil cand jucam eu la Timisoara. Erai un copil umil, cuminte, ascultator. Te-ai facut mare si vad ca te dai la mine. OK, o sa vezi ce vei pati dupa ce voi face aceasta provocare!", a spus Aliuta.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
BRAT