Unde a ajuns să joace Cristian Daminuță. A înscris un gol în ultima etapă

Cristian Daminuta AC Milan CSO Deta Divizia D Inter Milano Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 14:22
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 15:32

În 2010, fotbalistul se transfera de la Inter Milano la AC Milan.

Legitimat la începutul sezonului la ACS Poli Timișoara, în liga a treia, formație desființată însă în această toamnă, Cristian Daminuță și-a găsit repede un angajament, tot în județul Timiș, dar în Divizia D!

Ajuns la 31 de ani, fostul jucător de la Inter Milano, AC Milan, Dinamo sau Viitorul Constanța evoluează acum la CSO Deta, echipă care se află pe locul 15 (din 20) în campionatul județean din Timiș.

În ultima etapă, Daminuță a înscris unicul gol al formației sale în înfrângerea cu CS Comloșu Mare, scor 1-2.

Milan l-a împrumutat la cinci echipe

În urmă cu mai bine de un deceniu, mijlocașul defensiv care putea evolua și ca fundaș central începea o aventură care se anunța promițătoare în Italia.

În septembrie 2008, semna un contract pe cinci sezoane cu Inter Milano, apoi ajungea căpitan la echipa Primavera. Se transfera în vara lui 2010 la AC Milan, care l-a împrumutat apoi, vreme de cinci sezoane, la nu mai puțin de cinci echipe.

Experiențele ulterioare, în Irak, Israel și în ligile inferioare din Italia și România, nu au relansat însă cariera fostului copil-minune, care la 16 ani debuta în Liga I în tricoul Politehnicii Timișoara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!