Liga 1

S-au saturat de ei! "Nu-i mai vrem pe astia doi, gata, ne-am saturat!" Jucatorii care au interzis la Dinamo!

Fanii lui Dinamo s-au saturat de rezultatele din ultima vreme, iar tinta sunt doi dintre jucatorii lui Bonetti.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Septembrie 2012, 18:51
Data actualizarii: Marti 11 Septembrie 2012, 18:55

Dragos Grigore si Pulhac nu mai sunt pe placul fanilor din Stefan cel Mare, iar ultrasii nu vor sa-i mai vada in teren la urmatoarele meciuri, inclusiv la cel cu CFR.

"Suporterii nu mai vor sa-i vada vreodata in echipa pe Pulhac si pe Dragos Grigore, noi nu putem veni pe stadion ca sa sustinem o echipa care merge pe solutii falimentare.

Nu se poate sa joace la echipa a doua jucatori convocati la nationala de tineret, ma refer la Rafael Stanescu, pentru ca daca nu avem un alt conducator de echipa in afara lui Catalin Munteanu, asta se intampla si pentru ca lui Rafael Stantescu nu i s-a dat posibilitatea de a creste. La fel, nu a fost cumparat nici Nicu Stanciu de la Vaslui", spune liderul fanilor lui Dinamo, Mihnea Ionescu, citat de Sport Total FM.

Sefii lui Dinamo au facut o modificare la salarii, asta desi unii dintre jucatori au restante la bani. Bonetii si secundul Birindelli au salariile marite.

Pulhac, spre exemplu, este cel mai bine platit dinamovist din teren, cu 14.000 de euro pe luna. Bonetti a devenit de astazi cel mai bine platit, cu 15.000 de euro pe luna.


Modifică setările cookies