VIDEO EXCLUSIV S-au răzgândit! Suporterii lui FCU vor merge pe stadion! Imagini spectaculoase cu suporterii echipelor din Craiova

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 19:31
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 20:06

Suporterii lui FCU renunță la protest și merg la stadion pentru a-și susține echipa din tribunele stadionului din Craiova.

Suporterii lui FCU Craiova anunțaseră cu doar câteva zile înainte de derbiul cu Universitatea Craiova că nu vor merge la stadion în semn de protest față de măsurile restrictive impuse de autorități locale, în urma creșterii numărului de cazuri de infectare cu coronavirus.

Se pare însă că fanii de la Peluza Sud au renunțat la protest chiar în ziua meciului și au luat decizia de a merge pe stadion, însă vor sta la tribuna a doua.

Suporterii lui FCU au făcut spectacol în centrul Craiovei, în fața Universității din Craiova, apoi au plecat în marș către Stadionul Municipal, unde se va disputa meciul dintre FCU și CSU.

Fanii Universității Craiova nu au rămas nici ei mai prejos. Aceștia au aprins torțe și au scandat lozinci de susținere pentru favoriți, în centrul Băniei.

FCU Craiova primește vizita formației Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:00, în etapa a unsprezecea a Ligii 1. Cele mai importante faze ale meciului vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!