VIDEO EXCLUSIV Craiova vs Craiova, focul care arde mocnit. Ce așteaptă Mihai Rotaru de la derby-ul de duminică

Mihai Rotaru, omul de afaceri din fruntea formației Universitatea Craiova, a vorbit marți dimineața, la Pro X, despre partida de duminică împotriva grupării lui Adrian Mititelu, FCU Craiova. Meciul e de la ora 21:00. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 13:46
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 13:57

FCU Craiova - Universitatea Craiova, derby-ul etapei a 11-a din Liga 1, are loc duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe www.sport.ro.  

Mihai Rotaru a prefațat întâlnirea cu forrmația lui Adrian Mititelu dintr-o perspectivă... liniștitiă. Pune accentul pe partea estetică și crede că formațiile din Craiova pot genera doza de spectacol de care are nevoie suporterul român care vine pe stadioane sau privește partidele din fața televizorului. 

  • EXCLUSIV | Mihai Rotaru vrea să se retragă din fotbal! Care e termenul fixat de finanțatorul Craiovei

"Ne așteptăm la fotbal, trebuie să nu uităm că noi facem fotbal și nu război. Cred că va fi un spectacol, va genera multă emoție, îl așteptăm cu plăcere. Trăim pentru astfel de meciuri, partide care aduc pasiune. Asta este cel mai important în fotbal! Dacă stai și te uiți la meci ca la teatru și aplauzi nu e fotbal!", a spus Rotaru. 

Omul de afaceri și-a exprimat speranța că nu vor exista pe străzile Craiovei răfuiele între cele două galerii. 

"Au mai fost cazuri. De exemplu când noi am sărbătorit câștigarea Cupei și ei calificarea în Liga 1 și am făcut-o în aceeași zi și au fost incidente minore. Se exagerează, în oraș unii vor fi într-o parte, alții în altă parte", a declarat Mihai Rotaru, marți dimineața, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la Pro X.

Modifică setările cookies