S-au dus Rapid la pamant! Rada: "Nu putem marca nici cu poarta goala, nici din penalty"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Aprilie 2009, 21:35
S-au dus Rapid la pamant! Rada: "Nu putem marca nici cu poarta goala, nici din penalty"

FC ARGES 1-0 RAPID

Batuta mar de Dinamo in Cupa la Pitesti, Rapid a pierdut si in campionat pe acelasi stadion pentru prima data in deplasare cu FC Arges in ultimii 8 ani.

Rada spune ca meciul le-a fost facut cadou de Paste celor de la FC Arges, dupa ce Rapid a ratat cu poarta goala si din penalty.

Antrenorul rapidist a declarat: "Nu aveam voie sa pierdem acest meci, nu am putut marca nici cu poarta goala, nici din 11 metri.

"Asta este, mergem mai departe, nu vom renunta la obiectivul nostru, un loc de cupa europeana. Balaj a arbitrat bine, nu avem ce sa-i reprosam", a spus Marian Rada dupa meci.

Nae Manea a gasit o scuza pentru aceasta infrangere. Rapidistii nu pot juca mai mult de un un meci pe saptamana.

El a declarat: "Am pierdut fara lupta azi, e clar ca jucatorii nostri nu fac fata acestui program cu doua meciuri pe saptamana"

Replica jucatorilor a venit prin capitanul lor, Maftei: "Suntem neplatiti de doua luni, dar nu s-au implinit cele 60 de zile, eu in 10 zile imi pot depune memoriu, dar nu m-am gandit la asta. Faptul ca nu suntem platiti nu e o scuza pentru infrangeri, sunt prea multe esecuri", a spus fundasul rapidist.

Omul care a ratat penaltyul cu FC Arges, Spadacio, s-a aparat dupa meci: "Sunt trist, eu am fost desemnat sa execut loviturile de la 11 metri. Nu mi-a fost frica, voi mai bate si data viitoare. Fanii au dreptate sa fie suparati. Dupa victorii, toti sefii sunt in vestiar, la infrangeri nu vine nimeni. Clubul e obligat sa ne plateasca, eu nu ma gandesc sa plec, dar nu se stie niciodata", a spus Spadacio.

Rapidistii au mai primit o veste proasta dupa ce au mancat bataie la Pitesti. Grigore va rata tot finalul de sezon. La ultimul antrenament inainte de meciul cu FC Arges el a facut entorsa la genunchi.

Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT