VIDEO EXCLUSIV S-a terminat perioada de liniște? "Ordinul meu e mingea la mine!". Gigi Becali, avertisment clar pentru Edi Iordănescu

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 11:25
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 11:35

După venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică, FCSB a legat o serie de meciuri cu rezultate pozitive și a urcat pe locul trei în clasament. 

La momentul în care Gigi Becali și Edi Iordănescu s-au înțeles, patronul FCSB-ului a declarat că nu se va mai băga peste antrenor, însă perioada de liniște nu a durat foarte mult.

După victoria cu 3-0 în fața celor de la CS Mioveni, meci în care FCSB are la dispoziție doar 13 fotbaliști apți de joc, Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de echipă, trimițând câteva săgeți spre Iordănescu.

"E posibil, să vedem, mai fac rugăciune și mă luminează Dumnezeu. Dacă aș fi spus că sunt mulțumit aș fi fost mincinos, și eu nu mit. Pe mine mă interesează posesia, chiar dacă nu câștig meciul. Le-am spus tuturor antrenorilor, i-am spus și lui Edi. Asta este dorința mea!

Nu vreau să câștig campionatul, vreau să fie mingea la mine! Eu așa vreau, eu fac fotbal și ordinul meu este mingea la mine! Nu câștigi meciul, dar dacă e mingea la mine, nu am nimic cu tine! Vreau 0-0 și mingea la mine, nu 1-0 și mingea la adversar. Asta e frumos în viață, mingea la mine.", a declarat Gigi Becali, în direct la PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!