CFR Cluj Ciprian Deac Rapid Superliga

”S-a pierdut un zero pe drum”. CFR Cluj a reacționat, după oferta Rapidului pentru Ciprian Deac

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a reacționat după zvonurile cum că Ciprian Deac (36 de ani), unul dintre liderii vestiarului din Gruia, ar fi dorit de Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 20:01
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 20:03

”S-a pierdut un zero pe drum”, a glumit oficialul campioanei României, referitor la oferta pe care Rapid a făcut-o pentru ”veteranul” care a mai jucat în Giulești, în sezonul 2011-2012

Cristi Balaj, despre oferta Rapidului pentru Deac: ”O consider o glumă”

„O consider o glumă, ceva dezamăgitor. Dacă e cineva jignit, Deac e cu o asemenea ofertă. Mai rău de atât doar dacă făcea ofertă pentru sigla clubului să o vindem, mi rău de atât nu se putea. (n.r - A existat oferta?) Eu nu am primit nimic, dar s-a discutat printre altele. 

Nu ne așteptam și nu ni se pare profesionist modul în care s-a discutat, să apară prin presă o discuție telefonică, care nici măcar n-a fost cu președintele clubului. Pot să fac și eu multe glume, că s-a pierdut un 0 pe drum. 250.000, da. Nu e ancorată la realitate această ofertă. E jignitor pentru Deac că CFR Cluj a primit o asemenea ofertă”, a spus Balaj, la Digi Sport.

În cadrul unei conferințe de presă, și Adrian Mutu a recunoscut că un transfer al lui Ciprian Deac ar fi greu de realizat, dar a invocat alte motive și nu a adus în discuție aspectul financiar.

”Acolo e o altă situație. În primul rând, nu cred că s-ar despărți CFR Cluj de Ciprian Deac. Și nu cred că el ar pleca de acolo, pe lângă faptul că el a jucat mulți ani acolo, dar și prin prisma business-urilor pe care le are acolo”, a spus Mutu, la conferința de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!