Chindia - Rapid Cristi Sapunaru Rapid Superliga Superliga

„Dacă mă vând așa bine, vă rog, discutați!” Cristi Săpunaru, categoric după înfrângerea Rapidului

Rapid a pierdut cu 1-2 în deplasare cu Chindia Târgoviște, în etapa a 12-a din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 23:32
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 23:32

Cristi Săpunaru a fost categoric după meci și a evidențiat faptul că este în totalitate vina jucătorilor că s-au pierdut cele trei puncte. 

Totodată, căpitanul Rapidului a spus că a trecut peste suspendarea primită în urma evenimentelor de la vestiare în meciul cu FCU Craiova de pe 10 septembrie.

Săpunaru: „Trebuie să mergem mai departe”

„Total din vina noastră, pentru că am intrat foarte relaxați, am crezut că o să fie un meci ușor, ceea ce nu trebuie să facem la niciun meci. Au câștigat, felicitări, trebuie să mergem mai departe, nu trebuie să lăsăm capul jos.

(n.r. golul marcat de Albu) Dacă la VAR s-a decis că nu e gol, nu e gol. Nu pot eu să decid în locul arbitrului. Eu chiar nu am văzut. Ce să fac acum? Să stau să mă cert pe un gol?

Când joci în maniera în care am jucat noi astăzi, e foarte dureroasă înfrângerea. Singurii vinovați suntem noi, jucătorii. Astea sunt meciurile importante și pe astea trebuie să le câștigăm dacă vrem să stăm acolo sus. Cu echipele mai slabe sau din subsolul clasamentului trebuie să câștigăm.

Nu mai vreau să comentez despre acest subiect (n.r. cu suspendarea). Am trecut de ceva timp, dacă unii vor să discute și să vorbească, e treaba lor. Dacă nu mai sunt alte subiecte pe piață și mă vând foarte bine, vă rog, discutați.

Nu ne interesează sezonul precedent, suntem în alt campionat, avem un obiectiv și dacă ne vom prezenta cum am făcut-o astăzi, nu o să-l îndeplinim. 

Play off-ul este obiectivul nostru, nu titlul. Și Cupa României. E prima dată când văd sistemul ăsta... Vedem ce va fi, nu știu cine se califică, cum se califică. Nu știu, e prima dată când întâlnesc sistemul acesta. Poate e ceva interesant. Vedem, poate chiar o să ne placă.”, au fost cuvintele lui Cristi Săpunaru, după meci.

Chindia Târgoviște - Rapid București 2-1

Chindia a deschis scorul în minutul 15, prin Daniel Popa.

În prima repriză, arbitrul Lucian Rusandu a anulat două goluri în urma analizei VAR: în minutul 19 golul rapidistului Albu – pentru ofsaid, şi în minutul 33 golul târgovişteanului Popadiuc, tot pentru ofsaid. In repriza secundă, Chindia a marcat pentru 2-0 prin Neguţ, care a reluat în plasă o minge respinsă de portarul Moldovan.

Sefer a redus din diferenţă pentru Rapid, în minutul 59, dar Chindia a câştigat meciul obţinând prima victorie a sezonului în Superligă.

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Boldor, Boldor, Dumitraşcu (Fernandez 46) - Akhmatov, Vorobjovas (C. Dinu 46) - A. Şerban, Popadiuc (Passaglia 84), Neguţ (Chamed 90) - D. Popa (Grubac 78). ANTRENOR: Toni Petrea

RAPID: Moldovan – Onea (Fl. Ştefan 60), Săpunaru, P. Iacob, Jr. Morais – Crepulja (Emmers 71), Albu, Al. Ioniţă II (Luckassen 37) – Sefer (Pănoiu 71), Dugandzic, Costache (Papeau 37). ANTRENOR: Adrian Mutu

  • Cartonaşe galbene: Dumitraşcu 32, Boldor 38, Akhmatov 70, Toni Petrea 79 / Junior Morais 55, Moldovan 68, Emmers 89
  • Arbitri: Lucian Rusandu – Stelian Slabu, Romică Bîrdeş - Iulian Călin
Modifică setările cookies