Cristi Sapunaru Echipa Nationala de Fotbal mitica dragomir Rapid Bucuresti Romania Fotbal intern

Cristi Săpunaru, atacat dur de Mitică Dragomir: „Nu te pozi baza pe el”

Dumitru Dragomir a vorbit despre posibilitatea convocării lui Cristi Săpunaru la echipa națională de fotbal a României.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 15:53
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 15:50

Ultima convocare pe care a prins-o Cristi Săpunaru la echipa națională a fost pentru calificările la European, în 2019. Rapidistul a prins 55 de minute în ultimul joc, cu Malta, încheiat 4-0 pentru România pe teren advers.

Mitică Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit despre posibilitatea reîntoarcerii lui Cristi Săpunaru la națională, având în vedere că își conduce clubul ca un lider și evoluează constant sub comanda lui Adrian Mutu.

Dragomir: „Bătrânețea nu iartă pe nimeni”

„Săpunaru e un fotbalist foarte bun pentru Rapid, dar echipa națională nu se mai poate baza nici pe Săpunaru, nici pe alți jucători de peste 35 de ani. 

Când depășești 35-36 de ani, bătrânețea nu iartă pe nimeni. El a fost un om serios, un fotbalist valoros, trebuie respectat.”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir, potrivit Prosport.

Cariera lui Cristi Săpunaru

Săpunaru a evoluat pentru FC Național, FC Porto, Real Zaragoza, Elche, Pandurii Tg. Jiu, Astra Giurgiu, Kayserisport, Denizlispor și Rapid București.

Cele mai multe apariții le-a bifat la echipa din Giulești, 130, unde a reușit să se impună pe tabela de marcaj de 12 ori și să paseze decisiv o singură dată.

La Astra Giurgiu a avut cel mai bun raport meciuri jucate / goluri înscrise, cu 49 de apariții și 10 reușite. La națională, a prins 36 de convocări.

Modifică setările cookies