Roman, Coman, tot aia! :) Faza GENIALA in Liga 1! Antrenorul a confundat jucatorii intre ei! Explicatiile SF date de Rada:

Autor: Sport.ro
Luni 04 Martie 2013, 11:10

	Roman, Coman, tot aia! :) Faza GENIALA in Liga 1! Antrenorul a confundat jucatorii intre ei! Explicatiile SF date de Rada:

Plictisitor, trist, dezolant. Un derby Rapid - Dinamo care si-a pierdut mult din farmec. Dupa 1-0 in Giulesti raman golul lui Danciulescu si o faza de cascadorii rasului.

Final de meci, Rapid condusa in Giulesti de rivala Dinamo, in fata unor tribune pline. Marian Rada se uita la ceas, era minutul 88, cand antrenorul se ridica de pe banca pentru o schimbare.

Urma sa debuteze Adi Matei, unul dintre pustii in care si-a pus mari sperante. Arbitrul de rezerva arata tabela, iesea Al. Coman. Numai ca atunci cand jucatorul a ajuns la marginea terenului, Rada l-a impins inapoi in teren, nervos.

Coman s-a intors in teren, apoi a venit Roman spre margine, cerut de Rada, pentru schimbarea cu Adi Matei. Rada ii explica ceva lui Roman si devine nervos, din nou!

Il cere din nou la margine pe Coman, care era deja in centrul terenului. Acesta revine langa Rada si se face in cele din urma schimbarea Coman-Matei. Roman revine si el in teren, pe postul obisnuit, iar jucatorii incep sa zambeasca, vazandu-l in continuare pe Rada nervos. :)

Explicatia lui Rada:

"A fost o neintelegere, secundul Sandu Tabarca mi-a zis ca nu mai poate si trebuie schimbat Coman, iar eu am inteles de Roman. Cand am vazut ca iese Coman, am strigat la Roman si i-am zis sa iasa. Pana la urma, mi-am dat seama cine nu mai poate si totul s-a rezolvat", a spus Marian Rada imediat dupa meci. :)

Coronavirus România, bilanț 9 martie. 4.989 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2
BRAT

Modifică setările cookies