VIDEO EXCLUSIV Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Ianis Stoica! Anunțul făcut de Gigi Becali

Ianis Stoica a revenit alături de colegi la antrenamente.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 21:45
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 21:47

Toni Petrea a anunțat la conferința de presă dinaintea meciului cu Dinamo că Ianis Stoica este incert pentru meciul cu „roș-albii” din cauza unor probleme medicale.

„În ceea ce îi privește pe jucătorii pe care nu îi putem folosi, avem și noi ceva probleme cu suspendați pentru cartonașe galbene, e vorba de Șut și Ovidiu Popescu, plus vom vedea situația lui Ianis Stoica. A avut o problemă medicală, a fost pe antibiotice săptămâna asta și să vedem dacă vom putea să îl luăm în lot”, a susținut Petrea la conferința de presă.

În ciuda celor spuse de Toni Petrea, Gigi Becali a anunțat că fotbalistul de bandă s-a antrenat astăzi alături de colegii săi și ar putea intra pe teren la meciul cu Dinamo.

Medicii au recomandat ca Ianis Stoica să nu joace contra „câinilor”

„Astăzi e bine, la antrenament, poate juca cu Dinamo, dar a spus doctorul să nu joace totuși. Îl trec pe el la categoria de jucători, bine nu la Tavi, dar tot în apropierea lui Tavi, nu pot să îl pun pe același. Pe Ianis îl trec în apropierea lui ca și valoare, dacă sunt capabil să îi țin și am inteligența să îi țin doi ani, doi ani și jumătate, pot să iau peste 100 de milioane pe amândoi”, a spus Gigi Becali la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Ianis Stoica a bifat 18 apariții în toate competițiile pentru FCSB, în acest sezon, reușind să marcheze șapte goluri și să ofere trei pase decisive. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies